Львівський форум
Правила | Реклама | VIP | Ігрова зала | Гараж | Зображення

Назад   Львівський форум > Наше місто > Куди піти?

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.07.2010, 16:15   #101
adoktorz

Місто: Київ
Дописів: 5
Цитата:
Допис від levandivka Переглянути допис
Я ТАК думаю, не далеко час, коли весь Львів у криївках буде.
Нє?
Нет, весь Львов вряд ли.
Дело в том, что зарубежом вся отрасль общественного питания держится на маленьких кафешках (домашних) на 3-5 столиков. Где безумно вкусно готовят и достаточно не дорого. Это намного удобнее чем идти в ресторан, гораздо дешевле, и самое гласное, вы соприкасаетесь с духом и традициями той страны в которую приехали. Именно по этим заведениям туристы оценивают национальную кухню и формируют свое мнение о стране.
Проблема "Криївки" гораздо глубже и опаснее. Львов - один из наиболее посещаемых городов Украины, многие туристы (иностранцы) посещают только его и не едут в другие города. А значит свое мнение о всей стране, национальной кухне, украинскому пиву, они будут формировать из тех впечатлений, которые остались от посещения того или иного заведения.
Тот бардак, который творится в "Криївці" не может оставить позитивного впечатления, а значит турист, вернувшись домой расскажет об этом ужасе друзьям и отговорит их ехать в Украину, если у них такие планы были.
Возможно из-за одной "Криївки" Украина потеряет всего десяток потенциальных туристов. Но посчитайте сколько таких "крыивок" по всей Украине. Количество разочаровавшихся туристов очень большое. У нашей страны и так множесво проблем (дороги, отсутствие культуры, знания языка, внутренних авиарейсов (лоукост), агрессивно настроенные граждане и правоохранительные органы) все это и так создает негативный образ нашей стране. Дак такие "Крыивки" еще и наносят удар по одной из самых сильных достопримечательностей нашей страны - нашей национальной кухне.
Обидно!

Цитата:
Допис від Полковник Переглянути допис
Вы им в книге жалоб оставили привет?
Я им запостил этот же рассказ на форуме.
adoktorz поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Полковник (16.07.2010)
Рекламка
Реклама на форумі
Старий 15.07.2010, 16:38   #102
Boris_Kiev

Дописів: 11,629
Я був лише один раз у "Криївці", спонтанно, у товаристві чарівної форумлянки. Відразу скажу - сподобалося на 98%.
По-перше, в той день у підвальному залі був бенкет, головний зал і балкон були переповнені і без попереднього бронювання потрапити було важко. Але уговорили вартових.
Страви сподобалися, ціни "людяні", сервіс теж.
Єдине, за чим жалкую - в той день не було в продажу буклетів "Криївки", а поцупити меню (у присутності Львів"яночки) совіть на дозволила.

"I cannot give the FULL answer to the FOOL'S question" ©
Boris_Kiev поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Svjato (29.07.2010)
Старий 15.07.2010, 16:41   #103
levandivka
Super Moderator

Місто: Львів
Дописів: 17,958
Надіслати повідомлення для levandivka на ICQ
Цитата:
Допис від adoktorz Переглянути допис
вся отрасль общественного питания
А пітаніє тут до чого?
Армієць?

Якщо можеш не писати - краще не пиши. (с)
Кіко того життя..? :)
levandivka поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Svjato (29.07.2010)
Старий 15.07.2010, 16:44   #104
Ravin

Місто: Алєф
Дописів: 1,498
Цитата:
Проблема "Криївки" гораздо глубже и опаснее
Не надо ... из мухи слона...Её найти ещё не просто, я со Львова и не был ни разу. Только разговоры. Да, и если человек с юмором... - поймёт, а нет, так ему и памятник ленину не поможет.

Никогда не называй человека дураком. Лучше займи у него в долг.
Ravin поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Boris_Kiev (15.07.2010), levandivka (15.07.2010), Peri (15.07.2010), Svjato (29.07.2010), Ясь (29.07.2010)
Старий 15.07.2010, 17:15   #105
Karmeluk

Дописів: 395
Цитата:
«Перша приватна броварня» коли дізнаються, що «Криївка» руйнує їх продукту імідж найкращого пива України.

Перша Броварня вже років зо два як робить люру або просто лиє воду замість пива завдяки менеджеру кретину якого вони найняли коли перестали встигати за попитом який сформувався на їх на перших початках дуже добрий напій.
Захищати "криївку" не маю ані-найменшого бажання, крім того я там ніколи не був бо уникаю заклади в яких палять і немає місць-залів для тих хто цим не страждає.
Цитата:
то до неї суттєвих претензій немає окрім тривалого часу приготування
Ну це радіти треба. Є шанс що вам цю страву ГОТУЮТЬ, а не відморожують у мікрохвильовій.
Karmeluk поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Muchaco (27.07.2010), Svjato (16.07.2010)
Старий 15.07.2010, 17:24   #106
levandivka
Super Moderator

Цитата:
Допис від Karmeluk Переглянути допис
років зо два як робить люру або просто лиє воду замість пива
на форимівці (декілька місяців тому) я був приємно здивований "Старому місту". розливному. саме в Криївці.

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

Цитата:
Проблема "Криївки" гораздо глубже и опаснее.
Нагадало:
Тігру в клєткє нє докладивают мяса! (с)

Старий 16.07.2010, 13:46   #107
adoktorz

Мне понравился коментарий на форуме самой "Криївки", который оставил администратор
http://www.kryjivka.com.ua/forum/rea...52,352#msg-352
Представляете, даже запись посмотрели, этот факт не может не радовать. Вот только еще печальнее стало, что даже после просмотра записи, они оправдываются, говоря что все соответствовало их стандартам обслуживания. Причем "их стандартам" здесь фраза ключевая. Это ж какими низкими должны быть стандарты, чтобы произошедшее в тот день должно им было соответствовать.
Надеюсь что эта ситуация не относится к остальным заведениям Львова. Уж очень хочется погулять по этому замечательному городу и попасть в классные кафешки.
Svjato (29.07.2010)
Старий 16.07.2010, 15:11   #108
coffeefan

Місто: львів
Дописів: 91
Цитата:
Мне понравился коментарий на форуме самой "Криївки", который оставил администратор
http://www.kryjivka.com.ua/forum/rea...52,352#msg-352
Представляете, даже запись посмотрели, этот факт не может не радовать. Вот только еще печальнее стало, что даже после просмотра записи, они оправдываются, говоря что все соответствовало их стандартам обслуживания. Причем "их стандартам" здесь фраза ключевая. Это ж какими низкими должны быть стандарты, чтобы произошедшее в тот день должно им было соответствовать.
Надеюсь что эта ситуация не относится к остальным заведениям Львова. Уж очень хочется погулять по этому замечательному городу и попасть в классные кафешки.
Не може у житті все усім однаково подобатись. Різні потреби, вимоги, смаки, сприйняття оточуючого світу, у кінці кінців настрій у той момент. Ну не сподобалась вам "Криівка", це нормально, вибирете собі інший заклад. Я теж не відвідую усе підряд, хіба що з гостями міста. От якщо вам у Львові усі кав*ярні та ресторани не сподобаються, тоді... Канада, наприклад, теж не усім подобається, одні живуть, інші ні. Більше 1 мільйона людей з канадськими паспортами не живе у Канаді, знайшли собі більш підходяще місце. Більшість відвідувачів "Криівки" залишаються задоволеними і це головне. І переважна більшість туристів у захопленні від львівськоі аури, у тому числі знайомі іноземці з різних краін.
coffeefan поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Svjato (24.07.2010)
Старий 24.07.2010, 17:54   #109
tverezyj

Місто: Харків
Дописів: 67
Планую відвідати Львів у вересні. Мнеі цікаво, як у "Криївці" вирішується "тверезе" питання? Чув я, що там наливають на вході примусово. Але що робити людям, що свідомо живуть тверезо?
tverezyj поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Старий 24.07.2010, 17:55   #110
levandivka
Super Moderator

Цитата:
Допис від tverezyj Переглянути допис
що робити людям, що свідомо живуть тверезо?
У кахве "Морозиво" йти. Там і не палять.

Старий 24.07.2010, 18:00   #111
tverezyj

Місто: Харків
Дописів: 67
Цитата:
Допис від levandivka Переглянути допис
У кахве "Морозиво" йти. Там і не палять.
Цікавий підхід. Якщо тверезник - значить москаль
tverezyj поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Svjato (26.07.2010), Tanka (24.07.2010)
Старий 24.07.2010, 18:08   #112
coffeefan

Місто: львів
Дописів: 91
Цитата:
Допис від tverezyj Переглянути допис
Планую відвідати Львів у вересні. Мнеі цікаво, як у "Криївці" вирішується "тверезе" питання? Чув я, що там наливають на вході примусово. Але що робити людям, що свідомо живуть тверезо?
Жодних "або п*єте, або прошу пана до гілляки" не буде. Скажете, що не можна, що гість міста, що дуже хочете відвідати "Криівку", пожартуйте, виконайте украінський small talk і все буде нормально.
coffeefan поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Старий 24.07.2010, 18:21   #113
VasMT
Скептик

Місто: Стрий
Дописів: 5,659
Цитата:
Допис від coffeefan Переглянути допис
Скажете, що не можна, що гість міста, що дуже хочете відвідати "Криівку", пожартуйте, виконайте украінський small talk і все буде нормально.
А хвостом вильнути і лизнути в с(...)ку не треба?

Все мы немощны, ибо человеце суть...
VasMT зараз на форумі   ВІДПОВІСТИ |
Полковник (28.07.2010)
Старий 24.07.2010, 22:53   #114
Templar

Дописів: 475
Допис від Полковник Переглянути допис
Да, уж!
У львовян богатая фантазия.
а вот заздрити не файно!
Ви би собі шось самі придумали,, во так!
а то тіки тут розказуєте...
похваліться, що у вас файного є..

I don't want this moment to ever end.
Where every thing's nothing without you.
Templar поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Svjato (26.07.2010)
Старий 26.07.2010, 11:44   #115
volk

Дописів: 892
А я там не був, і, мабуть, не піду. Сама ідея гарна, але реалізація не українська, я, приміром, був би втішений більше, якби там на стінах висіли цікаві документи, світлини, ще щось таке, що робило би з неї трохи музей, так би мовити. А в тому виді як є зараз вважаю "криївку" профанацією того, за що люди віддавали життя. Не дивно, що туристи з Росії, навіть настроєні категорично проти УПА, залишаються задоволеними. Якщо українці львів'яни спроможні на таке безглуздя, то мені шкода цю країну.

...у статті 202 слово "СРСР" замінити словом "Україна", а у статті 203 у частині першій слова "радянського ладу" замінити словами "державного устрою України"...
volk поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Старий 26.07.2010, 12:25   #116
Boris_Kiev

Дописів: 11,629
Цитата:
Допис від volk Переглянути допис
щось таке, що робило би з неї трохи музей
У нижньому залі є достатня експозиція.
Коли я був у "Криївці", в нижньому залі був "корпоратив", але мені люб"язно дозволили ненадовго зайти, оглянути зал.

"I cannot give the FULL answer to the FOOL'S question" ©
Boris_Kiev поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Старий 26.07.2010, 14:07   #117
volk

Дописів: 892
Цитата:
Допис від ADMIRAL Переглянути допис
Крым, это Вам не Галиция,за такие действия здесь можно получить по фейсу,и далеко не яйцами!
Ось вже й підтвердження моїх думок про те, що кістки борців за Україну їх діти і внуки перетворили на сувеніри.

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

А давайте напроти через площу відкриємо кнайпу під назвою "Голодомор", чи "Віслюки і "Вісла", - останню дуже полюблятимуть приїзджі поляки, ми ж любимо, коли вони задоволені, нє? Влаштуємо там кухню в стилі ГУЛАГу, на тарілочках - страви: "п'ять колосків", "три стьопки", "сон депортанта", "......" ну і так далі...
Після цього за кого нас будуть мати?
Ми показуємо пальцем на тих керманичів, мовляв, продають державу. А ми не продаємо те, що маємо ми?
Як казав приснопам'ятний Марциняк, "як мудрий, то для себе, а як дурний - то на цілий світ".

...у статті 202 слово "СРСР" замінити словом "Україна", а у статті 203 у частині першій слова "радянського ладу" замінити словами "державного устрою України"...
volk поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Svjato (26.07.2010)
Старий 28.07.2010, 14:41   #118
Полковник

Місто: Москва
Дописів: 10,707
Цитата:
Допис від volk Переглянути допис
Не дивно, що туристи з Росії, навіть настроєні категорично проти УПА, залишаються задоволеними.
Не хорошо это.
Надо что-то фирменное придумать.
Ну, мочёй пиво им разбавлять или срать в тарелку, что ли?
Даже не знаю что предложить.
НО!!!
Не должен турист из России залышатысь задоволенным - это ФАКТ!

День Перемоги - це свято!!!!!

"Наша дивізія, нам і розбиратися." - Пан Pedro.
Полковник поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
-Erebus- (12.08.2010), Невстранец (28.07.2010)
Старий 04.08.2010, 10:48   #119
MARTINI
адміністратор

Турнірів виграно: 2

Дописів: 4,120
Цитата:
По дорозі на вокзал, мокрий і змучений, розстроєний ...... тим що не отримав картку
Картку все ще можете отримати, скачайте анкету на сайті http://lokal.lviv.ua/ і при наступному відвіданні львова в будь-якому їхньому закладі можете отримати картку

Вчора зайшли з колєгою на пиво в Бернардинський дворик і зі здивуванням з"ясували, що цей заклад тепер в мережі Локаль. Офіціант приніс анкетки, заповнили, отримали картки.

Напилися холодного "Зеника", до пива претензій нема.

Замовили чіпси, нам принесли тацю з фірмовими твердющими часниковими сухариками і соусом Але до них в принципі теж претензій нема, ну хіба що могли б бути не такі залізобетонні, але то справа смаку і міцності ваших зубів

Смартфон знайшов тут відкритий (не запаролений) вайфай. Спершу поставив за це закладу плюсик, але коли вирішив спробувати скористатися інтернетом, нічого не вийшло, жоден сайт не відкривається. Тобто безкоштовний вайфай у них є, але інтернету нема. Або ж просто треба знати як ним користуватися.

MARTINI поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Honda (04.08.2010)
Старий 12.08.2010, 14:54   #120
adoktorz

Та ні, навіщо мені після такого їх карта.
Я впевнений, що наступний раз. коли я буду у Львові, то обвязково знайду не менш цікаве і не менш гарне місце для відпочинку, де рівень сервіса буде набагато вищим.
Відповідь

Опублікувати посилання на цю тему в соціальних мережах

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB code is Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:32.

www.webmoney.ru Львівський форум