Львівський форум
Правила | Реклама | VIP | Ігрова зала | Гараж | Зображення

Назад   Львівський форум > Живий куток > Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 03.08.2010, 06:45   #21
Ворон

Місто: Осака
Дописів: 1,858
Цитата:
Допис від Полковник Переглянути допис
Это у москалей такая проблема. Зачем Пане постите этот апщепанятный?
Можу порадити не майстра а лікаря...
Ворон поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
DIDIO (03.08.2010)
Рекламка
Реклама на форумі
Старий 03.08.2010, 11:11   #22
DIDIO

Місто: Київ
Дописів: 2,746
Цитата:
Допис від Полковник Переглянути допис
Это у москалей такая проблема.
Зачем Пане постите этот апщепанятный?
Бо про ашипкі і все, що погано зроблене і ламається, треба писати тільки російською.

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

Цитата:
Допис від poetka Переглянути допис
То певне нереально,вона так намертво вмонтована
Ну, якщо її прибили цвяхами... То для жінки нереально. Для вмілого міцного хлопа з доброю сокирою в руках нічого нереального немає.

Напівжартую. Якщо дійсно її там не заклеїли зі всіх сторін тим ДСП, а закрутили на рознімні з"єднання, то витягнути її не просто можна - потрібно. Бокові стінки точно відкручуються. Потім її треба ввімкнути і подивитися, звідки ж підтікає вода. Жаль, що я не у Львові...

Майже впевнений, що електричних поломок у вас немає, та й запчастини до посудомийки, скоріше всього, не знадобляться. Тому, коли полагодите - попросіть майстра сказати, що сталося, ретельно запишіть і повідомте на форум - багатьом буде цікаво, а комусь - буде ще й корисно. А ви зробите маленьку добру справу.

І ще одне - якщо у вас на кухні випадково дерев"яна підлога чи навіть ламінат - потурбуйтесь про те, щоб при ремонті на підлогу не потрапила вода, бо то її може зіпсувати.

------

Якось наша нова і недешева пралка через місяць після покупки почала видавати дивні звуки, наче щось десь чіпляє при обертанні. Я подзвонив у сервіс. Мені сказали "ви перевантажили машину, там деформація, випадок не гарантійний, але поремонтуємо - 400 грн запчастини, 80 робота".

Я розібрав пралку сам і виявив, що одна з внутрішніх пружин-амортизаторів чіпляє за направляючу і просто мерзотно скрипить. Змастив направляючу мастилом для пластику, витративши кілька гривень, і забув про проблему назавжди.

В родині доводилося ремонтувати жінчину швейну машину, напхану електронікою, кухонний комбайн, парасолі, взуття, хлібопічку, механізм металопластикового вікна тощо. Головне - застососувати правильні інструменти і ретельно занотовувати положення деталей під час розбирання. Всі поломки в 90% - дрібні, і не потребують витрачання часу і нервів на "офіційні" сервіси. Можна розібратися самому. Мені це навіть дає задоволення.

Так само у вас - якась дрібниця - всього-навсього може підтікати якесь гідравлічне ("водяне") з"єднання.

Але якщо немає кому розбиратися - то без майстра не обійтися. Бо потім буде значно дорожче.
DIDIO поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
JaguaR (20.08.2010), Picasso (16.08.2010), poetka (03.08.2010), Svjato (18.08.2010), Ворон (03.08.2010)
Старий 16.08.2010, 08:47   #23
Picasso

Місто: Львів
Дописів: 1,180
Цитата:
То певне нереально,вона так намертво вмонтована,зверху столешню спеціально підрізали під неї,стільки махінацій було ,шоб її вмонтувати,оскільки її розміри були нестандартними, по висоті ,очевидно у німців інші стандарти,тому вийняти практично нереально, бо в нас одна суцільна столешня на якій вмонтована газова плита,мийка. ну і посудомийка....замкнуте коло виходить...треба майстра.
Мих, ви отримали моє повідомлення? Де той ваш майстер,можете дати його телефон?Або ж дайте йому мій...
Я чомусь анекдот пригадав про автослюсаря, який перед тим працював гінекологом і ремонтував машини через вихлопну трубу
poetka, не хочу Вас засмучувати, але машинку прийдеться всеодно витягати на білий світ, тому що "майстри-гінекологи" водяться лише в анекдотах. А то що прийдеться ще розбирати меблі і збирати їх потім, а це займе ледве не половину дня, вплине на вартість роботи. Я думаю що і Мих_овий знайомий теж візьме за то оплату, оскільки витратить на то купу часу. Так що як не крутіться, а витратитись прийдеться. Мусите з цим змиритись.
З.І. Про нестандарт побутової техніки швидше схиляюсь до думки, що то меблярі свій промах замилювали
З.І.І. Для економії часу і грошей на майстрові можу позичити якийсь нехитрий інструмент зі свого арсеналу, нехай Ваші чоловіки розберуть меблі до приїзду майстра, в т.ч. можу виділити пів-години на визначення послідовності розборки. Навіть, після того як дістанете ПММ, спробую перевірити датчики, якщо на машинці нема гарантійних пломб
Picasso поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Старий 16.08.2010, 12:14   #24
Мих

Дописів: 24,361
Надіслати повідомлення для Мих на ICQ
Цитата:
Мих, ви отримали моє повідомлення? Де той ваш майстер,можете дати його телефон?Або ж дайте йому мій...
Поетко, вам поремонтували посудомойку, шось ви ніц не пишите.

23 Залиши на Господа твою турботу, і він тебе підтримає: повіки не допустить, щоб справедливий захитався.
Мих зараз на форумі   ВІДПОВІСТИ |
DIDIO (16.08.2010)
Старий 16.08.2010, 12:46   #25
Picasso

DIDIO (16.08.2010), Svjato (18.08.2010), Un.Known (16.08.2010), Мих (16.08.2010)
Старий 16.08.2010, 13:10   #26
Мих

Дописів: 24,361
Надіслати повідомлення для Мих на ICQ
Цитата:
Допис від Picasso Переглянути допис
Миє посуд напевно, руки зайняті. Нє?
То-то на ЛФ не виходить, нє?

23 Залиши на Господа твою турботу, і він тебе підтримає: повіки не допустить, щоб справедливий захитався.
Мих зараз на форумі   ВІДПОВІСТИ |
Picasso (16.08.2010)
Старий 16.08.2010, 13:24   #27
levandivka
Super Moderator

Дописів: 17,970
Надіслати повідомлення для levandivka на ICQ
Цитата:
Миє посуд напевно
На пляжі мити посуд?

Якщо можеш не писати - краще не пиши. (с)
Кіко того життя..? :)
levandivka поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Старий 16.08.2010, 21:22   #28
DIDIO

Місто: Київ
Дописів: 2,746
Цитата:
Допис від levandivka Переглянути допис
На пляжі мити посуд?
Ні в якому разі. Тра просто прикопувати.

Колись давно (років надцять тому) поїхав з родиною в Крим, на якусь "стрєлку". Всі туди заїжджали автівками, ну то і ми вирішили заїхати... Їдемо по пляжу... Раптом в невеличкій автоколоні прямо переді мною різко провалилсь і практично лягла на бік автівка з Росії - вони колесом потрапили у страшенно смердючу вигрібну яму з метр глибиною... І це прямо на пляжі! Бо там жила днів з 10 величенька весела компанія з Пітєра, і вони "отгрохалі" полєвой туалєт тіпа пудрклозєт з толю (рубероїду). А потім вночі перед від"їздом вони все присипали пісочком і гарненько зарівняли. І зверху проклали відкрученим автомобільним колесом "сліди від автівки"... "Рекультивацію" зробили. Тіпа "залишили все, як було". "Екологи", мать...
DIDIO поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Muchaco (18.08.2010), Picasso (17.08.2010), Svjato (18.08.2010)
Старий 17.08.2010, 09:30   #29
deva

Місто: Тернопіль
Дописів: 102
Привіт, в мене проблема з холодильником "Атлант". Морозильна камера морозить, а холодильник ні. Визвала майстра, він скзав, що це проблема "Атлантів", що там щось забито треба почистити, повипускав щось з заді холодильника, потім напустив, запаяв, дав 1 рік гарантії, заплатили за пів години роботи 430 грн, поїхав. Холодильник попрацював ( але вже не так холодив, як раніше, а морозилка працює) і вчора вечером знов сюрприз-не холодить. Подзвонила майстру, пообіцяв приїхати. То в мене питання до знаючих, чи цей процес ремонту може буде безскінечним чи є надія, що дала проблема справляється?
deva поза форумом   ВІДПОВІСТИ |
Старий 17.08.2010, 14:15   #30
Picasso

Цитата:
Допис від deva Переглянути допис
Привіт, в мене проблема з холодильником "Атлант". Морозильна камера морозить, а холодильник ні. Визвала майстра, він скзав, що це проблема "Атлантів", що там щось забито треба почистити, повипускав щось з заді холодильника, потім напустив, запаяв, дав 1 рік гарантії, заплатили за пів години роботи 430 грн, поїхав. Холодильник попрацював ( але вже не так холодив, як раніше, а морозилка працює) і вчора вечером знов сюрприз-не холодить. Подзвонила майстру, пообіцяв приїхати. То в мене питання до знаючих, чи цей процес ремонту може буде безскінечним чи є надія, що дала проблема справляється?
Нехай промиє (а не продує) систему і фільтр поставить новий Хоча в тоті 430 грн мала б входити промивка. За що він взяв тіко? Зараз як прийде, нехай розпише Вам в чеку що робив і що міняв. документ якийсь про оплату обов'язково візьміть, щоб було до кого апелювати
З.І. В моїх знайомих (і в мене в т.ч.) Атланти вже по багато років стоять, описаних (озвучених майстром) проблем ще не зустрічав. Лиш одного разу в брата в Атланті плата керування глюкнула , і ту поміняли по гарантії
deva (17.08.2010), Svjato (18.08.2010), Полковник (18.08.2010)
Старий 17.08.2010, 17:24   #31
deva

Цитата:
Нехай промиє (а не продує) систему і фільтр поставить новий Хоча в тоті 430 грн мала б входити промивка. За що він взяв тіко? Зараз як прийде, нехай розпише Вам в чеку що робив і що міняв. документ якийсь про оплату обов'язково візьміть, щоб було до кого апелювати
З.І. В моїх знайомих (і в мене в т.ч.) Атланти вже по багато років стоять, описаних (озвучених майстром) проблем ще не зустрічав. Лиш одного разу в брата в Атланті плата керування глюкнула , і ту поміняли по гарантії
Та в нас також Атлант вже з 2003 року і не знаю, що сталось. Правда, перед тим поставили в холодильник каструлю з теплим компотом, може це вплинуло. А велика морозильна камера Атлант в мене вже взагалі десь 13 років і все (тьфу,тьфу) слава богу працює. Зараз має прийти той майстер, то я в нього все випитаю, бо тоді коли він справляв, то чоловік з ним був
Старий 17.08.2010, 18:48   #32
Picasso

Цитата:
Та в нас також Атлант вже з 2003 року і не знаю, що сталось. Правда, перед тим поставили в холодильник каструлю з теплим компотом, може це вплинуло. А велика морозильна камера Атлант в мене вже взагалі десь 13 років і все (тьфу,тьфу) слава богу працює. Зараз має прийти той майстер, то я в нього все випитаю, бо тоді коли він справляв, то чоловік з ним був
Двокомпресорний чи однокомпресорний?
Майстер має течешукач фреону? Чи хоча б мильним розчином промастив трубки?
deva (17.08.2010), Svjato (18.08.2010)
Старий 17.08.2010, 20:45   #33
deva

Цитата:
Двокомпресорний чи однокомпресорний?
В цьому не дуже розбираюсь, але в гарантійному написано- МХМ-2712

Цитата:
Майстер має течешукач фреону? Чи хоча б мильним розчином промастив трубки?
Він мав з собою якісь балони, щось там випустив, потім щось прочищав.Сказав, що знов була пробка, і якщо ще таке повториться, то або забере в майстерню або поверне гроші. Я йому задавала питання, але він все робив (на перший погляд дуже вправно і впевнено, казав стаж 24 роки)мовчки. Зараз холодильник на 1 (він так казав до завтра тримати) а потім можна температуру поставити на 2 або 3.Морозилка як морозила так і морозить. В холодильнику на задній стінці появився іній. Але щось він не виключається. Короче, цирк якийсь))) Дочка приїхала на місяць, а я її неможу навіть нічим смачним порадувати, бо може бути проблема з зберіганням.Дякую, що не байдужа Вам моя проблема))
Picasso (17.08.2010)
Старий 17.08.2010, 21:44   #34
Picasso

Цитата:
Сказав, що знов була пробка, і якщо ще таке повториться, то або забере в майстерню або поверне гроші.
оце вже схоже на нормальний сервіс. Нє?
Цитата:
В холодильнику на задній стінці появився іній.
значить прочистив капіляр таки. Іній то від того, що повітря з кімнати було, от і конденсує вологу. То не страшно

Цитата:
Але щось він не виключається. Короче, цирк якийсь
Так поки не набере температуру, то буде маслати.
Тішить то, що майстер розуміє проблему і не перекладає на клієнта, хоча я би на його місці впаяв би фільтра

Svjato (18.08.2010), Полковник (18.08.2010)
Старий 17.08.2010, 22:07   #35
deva

QUOTE='Picasso;688436']значить прочистив капіляр таки. Іній то від того, що повітря з кімнати було, от і конденсує вологу. То не страшно[/QUOTE]
та він і прошлого разу щось чистив, але казав що якась пробка утворилась знову. А на рахунок інію, то він тоді також був. Надіюсь, що все буде добре на цей раз.

Цитата:
Тішить то, що майстер розуміє проблему і не перекладає на клієнта, хоча я би на його місці впаяв би фільтра
Та, вроді розуміє проблему, але чомусь мовчки все, хочеться почути що і як. Можливо він думає, раз жінка, то нічого не розуміє. На рахунок фільтра я його забула запитати. Може все буде добре.[COLOR="Silver"]

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

[OFF]на рахунок пива-то дійсно любить, але тільки німецьке (я пива взагалі не люблю))) , а палянички з маком, пиріг з яблук чи струдель і кисіль фруктовий таки приготую на Спаса.OFF]
Picasso (17.08.2010), Svjato (18.08.2010)
Старий 17.08.2010, 22:36   #36
Picasso

Цитата:
Та, вроді розуміє проблему, але чомусь мовчки все, хочеться почути що і як.
Ну там така тоненька трубочка є, після якої кипить фреон і, відповідно, знижує температуру. От вона і забивається. Переважно або окислами від паяння, а ще частіше вологою (замерзає капелька води в ній). От для того ставлять фільтри, а від вологи ще й добре звакуумувати систему та опресувати азотом. Але є але. Переважно стандартна поведінка і старперів і новачків що одні не знають нащо то робити, а другі рахують за непотрібне, оскільки в 9 з 10 випадків система після перезаправки працює деякий час нормально
Boris_Kiev (18.08.2010), Svjato (18.08.2010)
Старий 18.08.2010, 08:14   #37
deva

Дуже дякую за поради. Маю надію, що все буде добре. Зараз холодить. Я рада)))
Boris_Kiev (18.08.2010)
Відповідь

Опублікувати посилання на цю тему в соціальних мережах

Теги
посудомийка

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB code is Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:47.

www.webmoney.ru Львівський форум