![]() |
|
|
|
|
#21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 06.11.2007
Місто: Осака
Дописів: 1,858
|
Можу порадити не майстра а лікаря...
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
DIDIO (03.08.2010) |
| Рекламка | |
| Реклама на форумі | |
|
|
#22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 10.02.2010
Місто: Київ
Дописів: 2,746
|
Бо про ашипкі і все, що погано зроблене і ламається, треба писати тільки російською.
![]() ---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ---------- Ну, якщо її прибили цвяхами... То для жінки нереально. Для вмілого міцного хлопа з доброю сокирою в руках нічого нереального немає. ![]() Напівжартую. Якщо дійсно її там не заклеїли зі всіх сторін тим ДСП, а закрутили на рознімні з"єднання, то витягнути її не просто можна - потрібно. Бокові стінки точно відкручуються. Потім її треба ввімкнути і подивитися, звідки ж підтікає вода. Жаль, що я не у Львові... ![]() Майже впевнений, що електричних поломок у вас немає, та й запчастини до посудомийки, скоріше всього, не знадобляться. Тому, коли полагодите - попросіть майстра сказати, що сталося, ретельно запишіть і повідомте на форум - багатьом буде цікаво, а комусь - буде ще й корисно. А ви зробите маленьку добру справу. І ще одне - якщо у вас на кухні випадково дерев"яна підлога чи навіть ламінат - потурбуйтесь про те, щоб при ремонті на підлогу не потрапила вода, бо то її може зіпсувати. ------ Якось наша нова і недешева пралка через місяць після покупки почала видавати дивні звуки, наче щось десь чіпляє при обертанні. Я подзвонив у сервіс. Мені сказали "ви перевантажили машину, там деформація, випадок не гарантійний, але поремонтуємо - 400 грн запчастини, 80 робота". Я розібрав пралку сам і виявив, що одна з внутрішніх пружин-амортизаторів чіпляє за направляючу і просто мерзотно скрипить. Змастив направляючу мастилом для пластику, витративши кілька гривень, і забув про проблему назавжди. В родині доводилося ремонтувати жінчину швейну машину, напхану електронікою, кухонний комбайн, парасолі, взуття, хлібопічку, механізм металопластикового вікна тощо. Головне - застососувати правильні інструменти і ретельно занотовувати положення деталей під час розбирання. Всі поломки в 90% - дрібні, і не потребують витрачання часу і нервів на "офіційні" сервіси. Можна розібратися самому. Мені це навіть дає задоволення. Так само у вас - якась дрібниця - всього-навсього може підтікати якесь гідравлічне ("водяне") з"єднання. Але якщо немає кому розбиратися - то без майстра не обійтися. Бо потім буде значно дорожче.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#23 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 07.05.2009
Місто: Львів
Дописів: 1,180
|
Цитата:
![]() poetka, не хочу Вас засмучувати, але машинку прийдеться всеодно витягати на білий світ, тому що "майстри-гінекологи" водяться лише в анекдотах. А то що прийдеться ще розбирати меблі і збирати їх потім, а це займе ледве не половину дня, вплине на вартість роботи. Я думаю що і Мих_овий знайомий теж візьме за то оплату, оскільки витратить на то купу часу. Так що як не крутіться, а витратитись прийдеться. Мусите з цим змиритись. З.І. Про нестандарт побутової техніки швидше схиляюсь до думки, що то меблярі свій промах замилювали З.І.І. Для економії часу і грошей на майстрові можу позичити якийсь нехитрий інструмент зі свого арсеналу, нехай Ваші чоловіки розберуть меблі до приїзду майстра, в т.ч. можу виділити пів-години на визначення послідовності розборки. Навіть, після того як дістанете ПММ, спробую перевірити датчики, якщо на машинці нема гарантійних пломб
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Поетко, вам поремонтували посудомойку, шось ви ніц не пишите.
23 Залиши на Господа твою турботу, і він тебе підтримає: повіки не допустить, щоб справедливий захитався.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
DIDIO (16.08.2010) |
|
|
#26 |
23 Залиши на Господа твою турботу, і він тебе підтримає: повіки не допустить, щоб справедливий захитався.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Picasso (16.08.2010) |
|
|
#27 |
|
Super Moderator
Якщо можеш не писати - краще не пиши. (с)
Кіко того життя..? :) |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 10.02.2010
Місто: Київ
Дописів: 2,746
|
Ні в якому разі. Тра просто прикопувати.
![]() Колись давно (років надцять тому) поїхав з родиною в Крим, на якусь "стрєлку". Всі туди заїжджали автівками, ну то і ми вирішили заїхати... Їдемо по пляжу... Раптом в невеличкій автоколоні прямо переді мною різко провалилсь і практично лягла на бік автівка з Росії - вони колесом потрапили у страшенно смердючу вигрібну яму з метр глибиною... І це прямо на пляжі! Бо там жила днів з 10 величенька весела компанія з Пітєра, і вони "отгрохалі" полєвой туалєт тіпа пудрклозєт з толю (рубероїду). А потім вночі перед від"їздом вони все присипали пісочком і гарненько зарівняли. І зверху проклали відкрученим автомобільним колесом "сліди від автівки"... "Рекультивацію" зробили. Тіпа "залишили все, як було". "Екологи", мать... ![]()
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#29 |
![]() ![]() Реєстрація: 26.06.2010
Місто: Тернопіль
Дописів: 102
|
Привіт, в мене проблема з холодильником "Атлант". Морозильна камера морозить, а холодильник ні. Визвала майстра, він скзав, що це проблема "Атлантів", що там щось забито треба почистити, повипускав щось з заді холодильника, потім напустив, запаяв, дав 1 рік гарантії, заплатили за пів години роботи 430 грн, поїхав. Холодильник попрацював ( але вже не так холодив, як раніше, а морозилка працює) і вчора вечером знов сюрприз-не холодить. Подзвонила майстру, пообіцяв приїхати. То в мене питання до знаючих, чи цей процес ремонту може буде безскінечним чи є надія, що дала проблема справляється?
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#30 | |
|
Цитата:
Хоча в тоті 430 грн мала б входити промивка. За що він взяв тіко? Зараз як прийде, нехай розпише Вам в чеку що робив і що міняв. документ якийсь про оплату обов'язково візьміть, щоб було до кого апелюватиЗ.І. В моїх знайомих (і в мене в т.ч.) Атланти вже по багато років стоять, описаних (озвучених майстром) проблем ще не зустрічав. Лиш одного разу в брата в Атланті плата керування глюкнула , і ту поміняли по гарантії
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#31 | |
|
Цитата:
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#32 | |
|
Цитата:
Майстер має течешукач фреону? Чи хоча б мильним розчином промастив трубки? |
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#33 |
|
В цьому не дуже розбираюсь, але в гарантійному написано- МХМ-2712
Він мав з собою якісь балони, щось там випустив, потім щось прочищав.Сказав, що знов була пробка, і якщо ще таке повториться, то або забере в майстерню або поверне гроші. Я йому задавала питання, але він все робив (на перший погляд дуже вправно і впевнено, казав стаж 24 роки)мовчки. Зараз холодильник на 1 (він так казав до завтра тримати) а потім можна температуру поставити на 2 або 3.Морозилка як морозила так і морозить. В холодильнику на задній стінці появився іній. Але щось він не виключається. Короче, цирк якийсь))) Дочка приїхала на місяць, а я її неможу навіть нічим смачним порадувати, бо може бути проблема з зберіганням.Дякую, що не байдужа Вам моя проблема)) |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Picasso (17.08.2010) |
|
|
#34 | |
|
Цитата:
![]() значить прочистив капіляр таки. Іній то від того, що повітря з кімнати було, от і конденсує вологу. То не страшно Так поки не набере температуру, то буде маслати. Тішить то, що майстер розуміє проблему і не перекладає на клієнта, хоча я би на його місці впаяв би фільтра
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#35 | |
|
QUOTE='Picasso;688436']значить прочистив капіляр таки. Іній то від того, що повітря з кімнати було, от і конденсує вологу. То не страшно[/QUOTE]
та він і прошлого разу щось чистив, але казав що якась пробка утворилась знову. А на рахунок інію, то він тоді також був. Надіюсь, що все буде добре на цей раз. Цитата:
Можливо він думає, раз жінка, то нічого не розуміє. На рахунок фільтра я його забула запитати. Може все буде добре.[COLOR="Silver"]---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ---------- [OFF]на рахунок пива-то дійсно любить, але тільки німецьке (я пива взагалі не люблю))) , а палянички з маком, пиріг з яблук чи струдель і кисіль фруктовий таки приготую на Спаса.OFF] |
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#36 |
|
Ну там така тоненька трубочка є, після якої кипить фреон і, відповідно, знижує температуру. От вона і забивається. Переважно або окислами від паяння, а ще частіше вологою (замерзає капелька води в ній). От для того ставлять фільтри, а від вологи ще й добре звакуумувати систему та опресувати азотом. Але є але. Переважно стандартна поведінка і старперів і новачків що одні не знають нащо то робити, а другі рахують за непотрібне, оскільки в 9 з 10 випадків система після перезаправки працює деякий час нормально
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Boris_Kiev (18.08.2010), Svjato (18.08.2010) |
|
|
#37 |
|
Дуже дякую за поради. Маю надію, що все буде добре. Зараз холодить. Я рада)))
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Boris_Kiev (18.08.2010) |
![]() |
| Опублікувати посилання на цю тему в соціальних мережах |
| Теги |
| посудомийка |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |