![]() |
|
|
|
|
#81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 29.11.2008
Місто: Миколаїв
Дописів: 3,226
|
700 грн и готово ....
чтобы вот ....
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
| Рекламка | |
| Реклама на форумі | |
|
|
#82 | |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
Платні дороги, мости, тунелі (теж залежить де ви живете, працюєте) Можу сказати за нашу сім'ю, чотири машини: страхівка на рік 2400$+ТО 2x35$+2x42$+ 160-180$ (мости-дороги за місяць)+ раз в два роки перереєстрація 4x160$ + бензин (який дешевший як в Україні) (медогляд не проходять, зір провіряють тільки як отримуєте посвідчення водія, прямо там, ніяких поліклінік)
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 22.11.2006
Місто: Київ
Дописів: 11,629
|
Нарешті отримав талончик...
(нагадаю: в середу довелося віддати сотню ДАІшнику за їзду із протермінованим талоном). Транспортний збір я сплатив ще у червні. Прискорено пройшов медкомісію - 130 грн при офіційних 160 (знайомі зробили знижку); Заплатив у МРЕВ 56 грн за техогляд + 80 за сам талон. Люб"язному ДАІшнику дав 150 "за діагностику" (заочну) + 200 "бонус". Ще довелося дати 100 "адмінгрупі" - чомусь значився непогашеним штраф за порушення 2008 року, хоч я тоді з"явився до судді, в той же день штраф сплатив. Суддя сказала, що приносити до суду квитанцію необов"язково, тож і постанову я на руки не взяв. Зате познайомився особисто з корисними та досить приємними людьми.
"I cannot give the FULL answer to the FOOL'S question" ©
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Svjato (29.08.2010) |
|
|
#84 |
|
ну отак читаю то всьо і шось дуже мало бажання стає проходити ту всю фігню... але треба... бо ніц не вдієш...
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
![]() |
| Опублікувати посилання на цю тему в соціальних мережах |
| Теги |
| техогляд-2010 |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|