![]() |
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 23.01.2010
Місто: Львів
Дописів: 2,253
|
Порадьте майстра посудомийних машин (надійного) Будь-ласка
Помилка Е-4,перелив води,посудомийка Кайзер,шо робити не знаю Сервісні центри деруть по чорній силі,тільки виклик 60-70 грн.
Жити-це передусім прийняти своє життя.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
| Рекламка | |
| Реклама на форумі | |
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
23 Залиши на Господа твою турботу, і він тебе підтримає: повіки не допустить, щоб справедливий захитався.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
poetka (28.07.2010) |
|
|
#3 |
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#4 |
23 Залиши на Господа твою турботу, і він тебе підтримає: повіки не допустить, щоб справедливий захитався.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
poetka (28.07.2010) |
|
|
#5 |
|
А як його чистити?Я ніби там залізла,куди можна було залізти все повичищала, навіть воду грушею,повисмоктувала....а шо далі робити
майстри останню шкуру здеруть, а там така якась фігня, а ше фігня в тому,шо машина вбудована +прикручена до меблів,+до столешні,витягти її то дууууже складно....Може ,хтось підкаже,як ту ситуацію вигребти?
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 25.11.2006
Місто: Москва
Дописів: 10,707
|
Отключить от сети.
Покурить. Включить в сеть.
День Перемоги - це свято!!!!!
"Наша дивізія, нам і розбиратися." - Пан Pedro. |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
poetka (28.07.2010) |
|
|
#7 |
|
Не курю....
Але рада вас знов чути,читати,де то ви були? А з резетки вимикала,нічого не дало,знов пікає,зараза...
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 25.11.2006
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#9 |
Поетко, я не знаю що порадити. Якщо б ту мийку можна було б легко принести туди, де я скажу, то там би зробили не дорого. Ви хочете, щоб майстер прийшов, але щоб то коштувало менше 70 грн.?
То хіба може зробити ваш прихильник, якщо він у вас є, або прихильник ваших віршів.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
|
#10 |
|
Я не казала,шо менше 70 грн.Я мала на увазі,шо сервісні центри деруть тільки за сам прихід 70 грн.,а робота то окреме питання....
Я згідна заплатити в межах розумного,от тільки машина вбудована і витягти її практично неможливо, і возитись теж, я десь читала,що її перепрограмовують і на тому юш... Як маєте майстра,який би приїхав глянув,буду вдячна....але не перекручуйте мої слова
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#11 |
В який район їхати? Попрошу майстра, якщо погодиться - приїде.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#12 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 07.05.2009
Дописів: 1,180
|
Цитата:
---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ---------- Ради спортивного інтересу , спорим на пляшку пива, що не датчик а реле? Чотири найчастіші причини: 1. Забився отвір зливу 2. Вийшла з ладу релюшка 3. Підклинюють підшипники помпи 4. Окислився контакт на поплавковаому давачі |
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
DIDIO (01.08.2010) |
|
|
#13 |
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Picasso (29.07.2010) |
|
|
#14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 07.05.2009
Дописів: 1,180
|
Ну, не знайшов сервіс мануала по кайзерах, тому зкиданням настройок не допоможу.
Поки Мих розмовляє з майстром, спробуєм на відстані визначитись. Нескромне питання- мужчина в домі є? Інструмент (викрутка, плоскогубці і ключики)? Якщо ствердна відповідь, то: 1. Нехай зніме партубок (розтиснути хомут з допомогою плоскогубців або відкрутити на хомуті болтик) з сифона. Перевірити на забрудненість отвори 2. Почистити фільтри (знаходяться в піддоні або за пластиковою кришкою, розміром в долоню або під металевими кришкою яку тримає два болтики) 3. Викрутити два самонарізи в куті біля дверок що тримають ПММ до меблів. Витягнути машинку. Щоб зняти помилку потрібно зняти клеми і порухати на давачі рівня (три або два дротики підходять до піддона до пластинки (або коробочки) приблизно розмірами 4х5 см) 4. На зливному патрубку знайти пресостат (невелика коробочка, може бути кругловатої форми) . Порухати клеми, а також хрестовою викруткою покрутити (вправо-вліво на один оборот) регулятор тиску (втоплений в корпус пластмасовий болтик) 99 % що проблема зніметься Озвучити результат сюди Удачі |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#15 |
Мих розмовлятиме тоді, коли знатиме у який район тре їхати, бо то буде перше його запитання.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#16 |
|
Да какая разница?
Сколько там того Львова?
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#17 |
Для мене нема різниці, а для майстра напевно є.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#18 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 10.02.2010
Місто: Київ
Дописів: 2,733
|
Цитата:
Цитата:
|
||
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#19 | |
|
Цитата:
Мих, ви отримали моє повідомлення? Де той ваш майстер,можете дати його телефон?Або ж дайте йому мій...
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Полковник (02.08.2010) |
|
|
#20 | |
|
Цитата:
Зачем Пане постите этот апщепанятный?
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
![]() |