![]() |
|
|
|
|
#101 |
|
Форумний глюк
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А ше були імпортні....
![]() ![]() ![]() ![]() І отакі... ![]() А ото була вєсч... ![]() Потім стабільно перейшов на ото ![]() ностальгія.... Нинішні того не знают....
...весь світ тримається
лише в уяві Самотності... Микола Шошанні |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
| Рекламка | |
| Реклама на форумі | |
|
|
#102 |
![]() ![]() ![]() Реєстрація: 08.10.2009
Місто: Винники
Дописів: 399
|
Ромку, я підозрюю шо крім Вас тих фотографій ніхто не виде бо не має прав на перегляд. Принаймі мені дає 403 Forbidden
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 11.12.2009
Місто: Чернівці
Дописів: 723
|
Родопи і Opal,моя перша практика з дзигарами.Ходили з сусідом в ліс чи купатись,брали пачку цих сигарет і собі покурювали.Потім приходив додому,заходив на город,вимикав цибулю,лупив і з"їдав(тіпа шоб запаху не було).
Denk an die Heimat u. kehre wieder!
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Honda (28.07.2010) |
|
|
#104 |
|
Місто: Львів
Дописів: 1
|
А ше як уявлю шо вона буде курити біля мене - я ж знову зірвуся і почну далі курити. Я себе знаю.
Я не курю більше півроку. Але якщо б мені два роки тому хтось сказав, що я перестану, то сміявся б я голосно і довго. Не було реальних аргументів, а "наїзди", "погрози", "прохання" виконуали роль запальнички для прикурки наступної сигарети (це я написав для тих, хто "наїзджає, просить, погрожує" -- бо хто не курить, той ніколи не зрозуміє курця однаково як голодний ситого). І так тривало більше 15 років. Не має бути жодної мотивації (обіцянки, перевірка сили волі, наїзди, гроші і т.п.) крім твердого переконання в твоїй голові, що є ПРАВИЛЬНО, а що -- НІ! Ти живеш на тому світі для чогось і для когось, маєш плани на довгі роки, маєш зобов'язання перед рідними? Якщо так, то прийде час коли в голові все перескладається поновому і думки не буде щоб закурити! А кидати з впевненістю, що ти все одно зірвешся -- то є те саме, що пальці дверима притиснути і так тримати тиждень, два чи скільки витримаєш, я знаю, бо сам так робив. Тим в чиїй голові проходить переоцінка цінностей -- бажаю успіху. Всім оточуючим -- терпіння! |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#105 |
![]() ![]() Реєстрація: 14.03.2009
Місто: Київ
Дописів: 284
|
Гм...а яке ставлення до велосипедистів чи там філателістів? У кожної людини свій вибір - курити чи не курити. Єдине "але" - якщо йдеться про народження дитини, то тре мати совість і відповідальність і вчасно, заздалегідь, припинити і курити і вживати спиртне. А поза тим - право вибору.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#106 |
|
копач
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А вчасно то коли саме? Думаєте нікотин (і всі проблеми, пов'язані з палінням) пропадають з організму як тільки перенестанете його вживати?
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
JaguaR (18.08.2010) |
|
|
#107 | |
![]() ![]() Реєстрація: 14.03.2009
Місто: Київ
Дописів: 284
|
Цитата:
Нікотин - бозна, бо не курю. Але принаймні за півроку до "дати X" - ні того ні іншого.
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Honda (29.07.2010) |
|
|
#108 | |
|
миється в бані
![]() Реєстрація: 13.08.2010
Дописів: 30
|
Цитата:
лише - особисте рішення... |
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Rebbit (13.08.2010) |
|
|
#109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 30.06.2010
Місто: Алєф
Дописів: 1,498
|
Двоюродный брат - патологоанатом, в попытки уболтать меня бросить курить вместе, приглашал для острастки, на вскрытие курильщика (бывшего) на... увидать его лёгкие.
Я не согласился, а брат, при всех видах на лёгкие курцов тоже, так окончательно и не бросил. Бытовая наркомания, однако.
Никогда не называй человека дураком. Лучше займи у него в долг.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#110 |
|
сПравЖНій рЕаЛІсТ = )
![]() ![]() |
Хм..не курив, не курю і щось не дуже хочеться курити.
"Перебільшення - це брехня людей вихованих."
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
JaguaR (18.08.2010) |
|
|
#111 |
![]() Реєстрація: 30.05.2010
Дописів: 48
|
nikolas, а ще інших пакалите (особливо жінок) , а самі не святі...
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#112 |
|
Скептик
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 17.01.2009
Місто: Стрий
Дописів: 5,677
|
Ні! Але через двадцять (приблизно) хвилин організм починає виводиди з себе все г... і ліквідувати наслідки його перебування в собі. От чому зрану бридко в писку і пробиває на кашель...
Все мы немощны, ибо человеце суть...
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#113 |
|
Форумний глюк
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...весь світ тримається
лише в уяві Самотності... Микола Шошанні |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#114 |
![]() |
Курю, але потроху зав'язую. Спочатку як переходив з червоних на сині то купував по дві пачки вдень. А зараз одну в три дні і то "одинички".
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
![]() |
| Опублікувати посилання на цю тему в соціальних мережах |
| Теги |
| куріння, стосунки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|