![]() |
|
|
|
|
#41 |
|
Місто: Львів
Дописів: 3
|
день восьмий: 7.00, Городоцька, ДАІ. Уже зібралось коло 20 водіїв, щастя, що ділиться на 6 районів. Починають прийом о 10.00. До дванадцятої проходжу усе. На руках квитанція податку з штампом: ТО пройдено, талон не видано. За талоном на наступний тиждень.
Нова інфа: Надворі крутиться "рішала". (Хто може, фоткніть для нету паскуду) якщо є усі документи, бере зверху 500 грн. Без доків - 1000 грн. В кабінети входить як свій. Іду відмиватися. ---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ---------- Там нічого спрощувати Там нічого спрощувати, організувати нормально, але свята правда, хто ж тоді бабло мєнтам даватиме? |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
| Рекламка | |
| Реклама на форумі | |
|
|
#42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
То і є корінь проблеми. Вірніше наслідок, а корінь - на банковій. Адже МРЕВ недавно поміняли.
23 Залиши на Господа твою турботу, і він тебе підтримає: повіки не допустить, щоб справедливий захитався.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 23.11.2006
Місто: Уагадугу
Дописів: 1,484
|
Ви не повірите, але в Техасі талони ТО видають в автомайстернях. І перевіряють технічний стан авто. І їм не треба медичної довідки/вогнегасника/аптечки/інформації про сплату штрафів. Дивно.
The truth is out there
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#44 | |
![]() Реєстрація: 26.02.2009
Дописів: 40
|
Цитата:
а талон через 2 дні за 200 грн зверху |
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#45 |
Я зверху дав, а зробили через 2 тижні.....
23 Залиши на Господа твою турботу, і він тебе підтримає: повіки не допустить, щоб справедливий захитався.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#46 |
|
Скептик
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 17.01.2009
Місто: Стрий
Дописів: 5,659
|
Мені і меддовідку і талон занесли до хати без "хабарів".... Талон заніс якийсь сержант міліцейської служби... Шкода, мене не було дома... Дружина "отримала"... Тепер не знаю хто передав...
Все мы немощны, ибо человеце суть...
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#47 | |
|
споглядач з лінійкою )
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
Але маємо нещастя мати авто і в Україні. Саме ТО і займався чоловік минулого тижня. Ніяк мені не дійде, яке відношення має його катар до технічного стану автомобіля...
Літературні зустрічі
Те, що ми говоримо про інших людей більше розповідає про нас самих © Un.Known "...польско-кубанского происхождения и проплаченная ЦРУ, много лет без выходных и отпуска, круглосуточно... под ником Un.Known была не только конкретная женщина, но и целый штат операторов и референтов из пражской резидентуры ЦРУ... " (Имперец) |
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#48 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
В суботу приїхала в автомайстерню, навіть машину не провіряли (підключають до компютера і дивляться тормозні колодки), тому що їй тільки рік, приклеїли новий талон, і все
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Мих (16.08.2010) |
|
|
#49 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 30.06.2010
Місто: Алєф
Дописів: 1,498
|
Украина решила отказаться от техосмотра
16.08.2010 | Источник: РИА Новости Цитата:
Никогда не называй человека дураком. Лучше займи у него в долг.
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Мих (16.08.2010) |
|
|
#50 | |
Цитата:
---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ---------- Запізно, я вже пройшов..... тре було раніше думати....
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#51 |
|
![]() Проходил в прошлом году. Ещё год в запасе. А там глядишь и отменят. Хотя..., с моим еврейским счастьем...
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 21.11.2006
Дописів: 1,780
|
Миху, то ви таки отримали талон на руки? Мені вже "рішали" 4-ий тиждень голову морочать. Я платила за повний ол-інклюзів - дала гроші (немалі) і фото. Маю чуйку, що буду платити ще раз...
найбільше трафляє, що роблю ТО на машину, на якій я не їзджу (во такі ми "мудрі" і чоловікова машина на мене оформлена, моя на нього). Який зміст в моїй медичній довідці, якщо їздить чоловік??? |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#53 |
|
А кто-то вупше(с) делает нормально?
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#54 | |
Цитата:
---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ---------- чоловік повинен бути впевнений у здоровлі своєї половинки, нє?
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#55 | |
![]() ![]() ![]() |
Цитата:
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#56 |
|
Поліцай!...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 12.12.2009
Дописів: 2,913
|
Людина повинна думати
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#57 |
![]() ![]() ![]() |
Можливо, але думаю нічого не скасують і нічого не піднімуть. То ТО водночас багато людей кормить.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#58 |
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#59 | |
|
Ишь разошлись... как скажет, так и будет.
Цитата:
А может на нас начнут... как на собаках..., если выживем.. тогда и... можно.
|
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 11.12.2009
Місто: Чернівці
Дописів: 720
|
Договорився на завтра з відставним майором,маю принести гроші та ксерокопії.Ну не хочеться мені ходити тими коридорами шпиталів та ДАІ.Подивлюси кілько мене це віниси.
Denk an die Heimat u. kehre wieder!
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
![]() |
| Опублікувати посилання на цю тему в соціальних мережах |
| Теги |
| техогляд-2010 |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|