![]() |
|
|
|
|
#901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 25.11.2006
Місто: Москва
Дописів: 10,709
|
Почему закончена?
Вы так и не оветили о происхождении данного слова. Не знаете или не хотите просто?
День Перемоги - це свято!!!!!
"Наша дивізія, нам і розбиратися." - Пан Pedro. |
|
|
|
NikolayLW (29.07.2010), Дальневосточник (30.07.2010) |
| Рекламка | |
| Реклама на форумі | |
|
|
#902 | |
|
миється в бані
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 03.04.2010
Місто: Львів
Дописів: 1,116
|
Цитата:
А розмова закинчена,потому как ВЫ не сможете мне предоставить видео-где русские себя РАГУЛЯМИ или БЫКАМИ называли!
|
|
|
|
|
Дальневосточник (30.07.2010) |
|
|
#903 |
|
просто спілкуюсь
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 09.01.2007
Місто: Файне місто
Дописів: 2,432
|
Удкіть знаєте що вто є?
---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ---------- Хіба діло в назві,діло в тому як ся поводит з порядними людьми.Є такий анекдот про пекло і казани,не знаєте?Кідь нє тоя Вам вповІм.
Банк "Аваль"-найгірший в Україні.
djuice БЕЗЛІМ + музика-це лохотрон.при переході на цей тариф переказувати кошти своїм стане в п"ять раз дорожче,активувати послугу можете тільки через скретч-карту і ніяк не переказом грошей близьким. |
|
|
|
|
#904 |
|
миється в бані
|
Потому как объездил всю Зап.Укр. вдоль и поперек.Водохранилище-которое при совке в Тернополе сделали-очень красивое,а ведь когда-то там болото было!
Кстати там до сих пор пароходики ходят-еще совковые! ![]() Ну вот наконец то мы подходим к какому-то консенсусу,а то москали да кацапы во всем виноваты,пора уже самим подумать о земле-где мы все живем!
|
|
|
|
Дальневосточник (30.07.2010), Полковник (30.07.2010) |
|
|
#905 | |
|
просто спілкуюсь
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 09.01.2007
Місто: Файне місто
Дописів: 2,432
|
Цитата:
А тепер про рагулізм як явище.Сердіться,несердіться але те що було в тому ролику,це наслідок тої "цивілізації,що на ЗУ принесла Радянська влада і "культура" від північного сусіда.Ви підіть в села ЗУ,там де немає "цивілізації" там такого як у ролику не побачите.Сміття і нехарь несуть не села а міста із їхнім демографічним бумом.Села якраз чистенькі,бо сусіди один другого ганьбляться,і я коли прибираю в дворі,я прибираю і на вулиці,мені стидно було б якби біля мого будинку валялося сміття.Я вклав велику працю і кошти щоб зробити в своєму будинку затишок.У мене в домі цетральна вода і автономна(колодязь і безбашенка).У мене ванна ,душ,два внутрішніх туалети.Я по дворі і в город можу в тапочках ходити,це все результат праці рук двох поколінь,батьків і моїх.Коли я печу шашлики на природі.я сміття везу додому і складаю в мішки,які машина два рази в тиждень вивозить.І так майже всюди,не тільки в мене.Чи є інакше? Є але на село з 7-8 тисяч дворогосподарств,десь 50-60 бідніших будинків і десь 20-30 бомжатників.Але повірте в них рідко живуть місцеві-в основному приїжджі. Ніколи не виставляв фото але зараз попробую показати свій будинок і біля нього. А Ви кажете що на ЗУ в селах живуть рагулі. ![]()
Банк "Аваль"-найгірший в Україні.
djuice БЕЗЛІМ + музика-це лохотрон.при переході на цей тариф переказувати кошти своїм стане в п"ять раз дорожче,активувати послугу можете тільки через скретч-карту і ніяк не переказом грошей близьким. Востаннє редагував smeet: 29.07.2010 о 22:54. |
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Поліцай!...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 12.12.2009
Дописів: 2,916
|
![]() ---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ---------- Вам видніше... ---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ---------- Ігнор! Самі знаєте за що... ---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ---------- Цитата:
Людина повинна думати
|
|
|
|
|
|
#907 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 11.12.2009
Місто: Чернівці
Дописів: 723
|
Рагулізм,бидляцтво немає національності,така картина,як показано на відео притаманна нашим лісам,та й не тільки.Думаю це менталітет,який був культивований совєтами,де все було "общим",а наслідки такої поведінки "вода забере", + безкарність.Я часто подорожую Карпатами,душа болить,коли бачиш таке.Люди,возіть з собою сміттєві пакети!А взагалі як у країні такий бардак,то шо ви хочете,тай не можуть наші люди без батога.Заїдьте на любу приватну турбазу,там ви такого не побачите.Людина знає,викинеш,не прибереш - дістанеш по голові.
Denk an die Heimat u. kehre wieder!
|
|
|
|
|
#908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 14.11.2008
Місто: Михнево
Дописів: 1,896
|
На мою рагулі ні як не бідняки і не бидло.
Як би людині не підійшла освіта і праца. Замість пастуха став водієм маршрутки або продавцем, замість церковної школи невдало навчався в совiцькой.Рагуль той хто ще не пристосувався до умов нового життя. Принцип всьо навколо народне все навколо наше не такий дурний ,в євреїв у кібуцах нормально працює. У Шведських приватних лісах ви законно зможете поставити намет відпочити безкоштовно (тиждень?).З англо саксонським звичаям волоцюг та браконьєрів травілі.Не обов'язково з англо саксів жорстокий приклад брати.
Nicu Ceauşescu: “Numai oameni proşti au probleme cu răzbunarea”
|
|
|
|
|
|
#909 | ||
|
миється в бані
|
Цитата:
Расскажу ка я вам малую часть истории свей родни: Мой прадед(по материнской линии) был дворянином имел титул и был офицером РИА,имел поместье в Санкт-Петербурге(не равняйте с рестораном или 50гк. земли)-короче жили-не тужили.После ПМВ и этой революции всего лишились,начались гонения(к сожалению мал был и многие рассказы бабушки забыл),НЕ выехал как многие дворяне в другую страну и со временем стал служить в РККА.Во время 2МВ честно защищал свое Отечество в звании полковника в 1943 г. погиб а его сын-мой дед(по материнской линии) пропал без вести-так и до сих пор никто не знает где могила его,По отцовской линии похожая ситуация-один из дедов похоронен во Львове-герой СССР.Отец мой кстати ветеран КГБ-внешняя разведка.Ну про себя я промолчу-вам этого не надо. Скажите-ВЫ очень глубокие ощущения любви ко мне будете испытывать? ![]() Цитата:
|
||
|
|
|
|
|
#911 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 25.11.2006
|
|
|
|
Defender (02.08.2010), NikolayLW (30.07.2010), VasMT (31.07.2010), Дальневосточник (30.07.2010), Чернобылец (31.07.2010) |
|
|
#912 |
|
миється в бані
|
Дружище,ну что вы хотите от бабы базарной?
![]() С каких это пор такие за базар то отвечали,да и какая она после этого уважаемая? Она только в инете языком что помелом метет-не думая ни о чем,а в жизни за такие слова по хлебальнику получила бы, что ноги только дергались бы,не смотря что баба-с женщиной как то не сопоставимо!
|
|
|
|
Defender (02.08.2010), Дальневосточник (30.07.2010), Полковник (30.07.2010), Чернобылец (31.07.2010) |
|
|
#913 |
|
Ничего не хочу.
Знаю, что есть грань, за которую нельзя переступать. Эту ДУРУ тоже к хазарам отправляю.
|
|
|
Дальневосточник (30.07.2010), Чернобылец (31.07.2010) |
|
|
#914 |
|
Русскомовний
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 10.04.2007
Місто: Луганськ
Дописів: 3,524
|
Дамы и господа! Я тут узнаю - на 6 десятке лет - о себе интересные "подробности"...Особенно занятно, что пишут эти подробности люди моложе моих детей... Что Вам сказать? Я - помимо того, что сисадмин - еще и в некотором роде - музыкант - клавишник... Отыграл на танцах и свадьбах больше 20 лет. Для меня один из наибольших авторитетов в моей сфере - Реджинальд Дуайт (aka Элтон Джон). И поверьте - предположения о моих сексуальных предпочтениях вызывают у меня усмешку...
И, переглянувшись, Васька, Колька и Нюрка рассмеялись над добрым толстым Исайкой весело и снисходительно, как взрослые люди смеются над ребенком. А.Гайдар P.S. Предлагаю закрыть эту тему - чтобы обойтись без "бани", тем более инициатор пан свято отключился.
- Если вы такие умные, то чего же вы такие бедные? — спросил апостолов Иуда, пряча за пазуху 30 сребренников.
(с) Андрей Кнышев |
|
|
|
|
#915 |
|
миється в бані
|
Тут РАГУЛЕЙ и БЫДЛО обсуждали.
Не кажется ли вам что эта особа очень претендует на это почетное звание-РАГУЛИХА и БЫДЛО,ибо после таких заявления по другому то и подумать нельзя!
|
|
|
|
|
#919 |
|
миється в бані
|
Больше всех паны свидомые кричали,что на этом форуме есть повага и культура!
А теперь наблюдаем кто проявляет повагу и культуру!!! Это не жалоба к администрации-я вообще НЕ призываю к бану,тем более не за что,а обращаю внимание-на РАГУЛИЗМ! ![]()
|
|
|
|
Дальневосточник (02.08.2010) |
|
|
#920 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 19.11.2007
Місто: Тернопіль
Дописів: 1,255
|