Львівський форум
Правила | Реклама | VIP | Ігрова зала | Гараж | Зображення

Назад   Львівський форум > Салун по-львівськи > Мовне питання

Зачинена тема

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 29.07.2010, 21:36   #901
Полковник

Місто: Москва
Дописів: 10,709
Цитата:
Допис від premium Переглянути допис
розмова закінчена.
Почему закончена?
Вы так и не оветили о происхождении данного слова.
Не знаете или не хотите просто?

День Перемоги - це свято!!!!!

"Наша дивізія, нам і розбиратися." - Пан Pedro.
Полковник поза форумом  
NikolayLW (29.07.2010), Дальневосточник (30.07.2010)
Рекламка
Реклама на форумі
Старий 29.07.2010, 21:42   #902
NikolayLW
миється в бані

Місто: Львів
Дописів: 1,116
Цитата:
Допис від premium Переглянути допис
тобто ви підтвердили, що справжніми рагулями і бидлом на ЗУ була москальня... вітаю, ніхто особливо і не сумнівався... розмова закінчена.
Я вам видео предоставил-КТО РАГУЛЬ,БЫК и БЫДЛО НЕ мы же это видео создавали и НЕ мы там вас так называли-так что делайте выводы пановэ!
А розмова закинчена,потому как ВЫ не сможете мне предоставить видео-где русские себя РАГУЛЯМИ или БЫКАМИ называли!
NikolayLW поза форумом  
Старий 29.07.2010, 21:48   #903
smeet
просто спілкуюсь

Місто: Файне місто
Дописів: 2,432
Цитата:
Допис від NikolayLW Переглянути допис
засниму видео!
Удкіть знаєте що вто є?

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

Цитата:
где русские себя РАГУЛЯМИ или БЫКАМИ называли
Хіба діло в назві,діло в тому як ся поводит з порядними людьми.Є такий анекдот про пекло і казани,не знаєте?Кідь нє тоя Вам вповІм.

Банк "Аваль"-найгірший в Україні.
djuice БЕЗЛІМ + музика-це лохотрон.при переході на цей тариф переказувати кошти своїм стане в п"ять раз дорожче,активувати послугу можете тільки через скретч-карту і ніяк не переказом грошей близьким.
smeet зараз на форумі  
Nevermind (29.07.2010), NikolayLW (29.07.2010), Svjato (30.07.2010)
Старий 29.07.2010, 22:04   #904
NikolayLW
миється в бані

Цитата:
Допис від smeet Переглянути допис
Удкіть знаєте що вто є?
Потому как объездил всю Зап.Укр. вдоль и поперек.Водохранилище-которое при совке в Тернополе сделали-очень красивое,а ведь когда-то там болото было!
Кстати там до сих пор пароходики ходят-еще совковые!

Цитата:
Хіба діло в назві,діло в тому як ся поводит з порядними людьми.

Ну вот наконец то мы подходим к какому-то консенсусу,а то москали да кацапы во всем виноваты,пора уже самим подумать о земле-где мы все живем!
NikolayLW поза форумом  
Старий 29.07.2010, 22:24   #905
smeet
просто спілкуюсь

Місто: Файне місто
Дописів: 2,432
Цитата:
Ну вот наконец то мы подходим к какому-то консенсусу,а то москали да кацапы во всем виноваты,пора уже самим подумать о земле-где мы все живем!
А хіба я не вто казав з самого початку? Такі рагулі є всяде.Я слава Богу поїздив.Але повірте,що мій дід,йдучи по вулиці і побачивши як якийсь дітвак кинув папірець від конфети,довго його сповідав.Мій дід жив в селі.Але він був учасником першої світової,пройшов всю Європу.Потім мав бізнес в Італії і Кракові.Я в нього знаходив книги з курсами акцій .А Ви кажете село в Західній Україні.В нього було 50 гектарів землі,нва якій він працював сам і з своїми синами.Він мав п"ятеро коней,чотири корови,сг техніку.І це все заробив бізнесом.А прийшла Рад.влада і все віддав в колгосп, щоб не вислали в Сибір.А колгоспники за тиждень загнали чотирьох з п"яти коней.Дід моєї дружини довгий час працював в шахтах Англії і Бельгії.Заробивши гроші приїхав на Закарпаття купив землі,сг техніку і почав на тій землі працювати.Але.... прийшли совєтьи і все забрали.NikolayLW ось уявіть Ви собі таку картину-Ви важко працювали 20 років заробляли гроші і за них купили собі скажімо ресторан,щоб мати роботу собі і своїй сім"!ї.Тільки діло наладилось,а прийшов я з маузером у руці і в шкірянці і забрав від вас все- і сказав так треба,не віддаш вб"ю.Скажіть ви дуже глубокі почуття любові до мене будете відчувати?
А тепер про рагулізм як явище.Сердіться,несердіться але те що було в тому ролику,це наслідок тої "цивілізації,що на ЗУ принесла Радянська влада і "культура" від північного сусіда.Ви підіть в села ЗУ,там де немає "цивілізації" там такого як у ролику не побачите.Сміття і нехарь несуть не села а міста із їхнім демографічним бумом.Села якраз чистенькі,бо сусіди один другого ганьбляться,і я коли прибираю в дворі,я прибираю і на вулиці,мені стидно було б якби біля мого будинку валялося сміття.Я вклав велику працю і кошти щоб зробити в своєму будинку затишок.У мене в домі цетральна вода і автономна(колодязь і безбашенка).У мене ванна ,душ,два внутрішніх туалети.Я по дворі і в город можу в тапочках ходити,це все результат праці рук двох поколінь,батьків і моїх.Коли я печу шашлики на природі.я сміття везу додому і складаю в мішки,які машина два рази в тиждень вивозить.І так майже всюди,не тільки в мене.Чи є інакше? Є але на село з 7-8 тисяч дворогосподарств,десь 50-60 бідніших будинків і десь 20-30 бомжатників.Але повірте в них рідко живуть місцеві-в основному приїжджі.
Ніколи не виставляв фото але зараз попробую показати свій будинок і біля нього. А Ви кажете що на ЗУ в селах живуть рагулі.

Банк "Аваль"-найгірший в Україні.
djuice БЕЗЛІМ + музика-це лохотрон.при переході на цей тариф переказувати кошти своїм стане в п"ять раз дорожче,активувати послугу можете тільки через скретч-карту і ніяк не переказом грошей близьким.

Востаннє редагував smeet: 29.07.2010 о 22:54.
smeet зараз на форумі  
Nevermind (29.07.2010), nikolas (30.07.2010), premium (29.07.2010), Svjato (30.07.2010), Ворон (31.07.2010)
Старий 30.07.2010, 10:54   #906
Svjato
Поліцай!...

Дописів: 2,916
Цитата:
Допис від Дальневосточник Переглянути допис

---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

Цитата:
Допис від Полковник Переглянути допис
Типа, как стул и табурет?
Вам видніше...

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

Цитата:
Допис від Svjato Переглянути допис
Допис від Дальневосточник
Ігнор!

Самі знаєте за що...

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Цитата:
Повідомлення приховане, бо Дальневосточник є у Вашому списку ігнорування

Людина повинна думати
Svjato поза форумом  
Nevermind (30.07.2010), Ворон (31.07.2010)
Старий 30.07.2010, 14:55   #907
nikolas

Місто: Чернівці
Дописів: 723
Рагулізм,бидляцтво немає національності,така картина,як показано на відео притаманна нашим лісам,та й не тільки.Думаю це менталітет,який був культивований совєтами,де все було "общим",а наслідки такої поведінки "вода забере", + безкарність.Я часто подорожую Карпатами,душа болить,коли бачиш таке.Люди,возіть з собою сміттєві пакети!А взагалі як у країні такий бардак,то шо ви хочете,тай не можуть наші люди без батога.Заїдьте на любу приватну турбазу,там ви такого не побачите.Людина знає,викинеш,не прибереш - дістанеш по голові.

Denk an die Heimat u. kehre wieder!
nikolas поза форумом  
Nevermind (30.07.2010), smeet (30.07.2010), Svjato (31.07.2010), Чупага (30.07.2010)
Старий 30.07.2010, 15:54   #908
Чупага

Місто: Михнево
Дописів: 1,896
На мою рагулі ні як не бідняки і не бидло.
Як би людині не підійшла освіта і праца. Замість пастуха став водієм маршрутки або продавцем, замість церковної школи невдало навчався в совiцькой.Рагуль той хто ще не пристосувався до умов нового життя.
Принцип всьо навколо народне все навколо наше не такий дурний ,в євреїв у кібуцах нормально працює. У Шведських приватних лісах ви законно зможете поставити намет відпочити безкоштовно (тиждень?).З англо саксонським звичаям волоцюг та браконьєрів травілі.Не обов'язково з англо саксів жорстокий приклад брати.

Nicu Ceauşescu: “Numai oameni proşti au probleme cu răzbunarea”
Чупага поза форумом  
Старий 30.07.2010, 19:18   #909
NikolayLW
миється в бані

Цитата:
А хіба я не вто казав з самого початку? Такі рагулі є всяде.Я слава Богу поїздив.Але повірте,що мій дід,йдучи по вулиці і побачивши як якийсь дітвак кинув папірець від конфети,довго його сповідав.Мій дід жив в селі.Але він був учасником першої світової,пройшов всю Європу.Потім мав бізнес в Італії і Кракові.Я в нього знаходив книги з курсами акцій .А Ви кажете село в Західній Україні.В нього було 50 гектарів землі,нва якій він працював сам і з своїми синами.Він мав п"ятеро коней,чотири корови,сг техніку.І це все заробив бізнесом.А прийшла Рад.влада і все віддав в колгосп, щоб не вислали в Сибір.А колгоспники за тиждень загнали чотирьох з п"яти коней.Дід моєї дружини довгий час працював в шахтах Англії і Бельгії.Заробивши гроші приїхав на Закарпаття купив землі,сг техніку і почав на тій землі працювати.Але.... прийшли совєтьи і все забрали.NikolayLW ось уявіть Ви собі таку картину-Ви важко працювали 20 років заробляли гроші і за них купили собі скажімо ресторан,щоб мати роботу собі і своїй сім"!ї.Тільки діло наладилось,а прийшов я з маузером у руці і в шкірянці і забрав від вас все- і сказав так треба,не віддаш вб"ю.Скажіть ви дуже глубокі почуття любові до мене будете відчувати?
Пане smeet,у всех разные судьбы и разное представление о Родине.
Расскажу ка я вам малую часть истории свей родни:
Мой прадед(по материнской линии) был дворянином имел титул и был офицером РИА,имел поместье в Санкт-Петербурге(не равняйте с рестораном или 50гк. земли)-короче жили-не тужили.После ПМВ и этой революции всего лишились,начались гонения(к сожалению мал был и многие рассказы бабушки забыл),НЕ выехал как многие дворяне в другую страну и со временем стал служить в РККА.Во время 2МВ честно защищал свое Отечество в звании полковника в 1943 г. погиб а его сын-мой дед(по материнской линии) пропал без вести-так и до сих пор никто не знает где могила его,По отцовской линии похожая ситуация-один из дедов похоронен во Львове-герой СССР.Отец мой кстати ветеран КГБ-внешняя разведка.Ну про себя я промолчу-вам этого не надо.
Скажите-ВЫ очень глубокие ощущения любви ко мне будете испытывать?

Цитата:
забрав від вас все- і сказав так треба,не віддаш вб"ю.Скажіть ви дуже глубокі почуття любові до мене будете відчувати?
А тепер про рагулізм як явище.Сердіться,несердіться але те що було в тому ролику,це наслідок тої "цивілізації,що на ЗУ принесла Радянська влада і "культура" від північного сусіда.Ви підіть в села ЗУ,там де немає "цивілізації" там такого як у ролику не побачите.Сміття і нехарь несуть не села а міста із їхнім демографічним бумом.Села якраз чистенькі,бо сусіди один другого ганьбляться,і я коли прибираю в дворі,я прибираю і на вулиці,мені стидно було б якби біля мого будинку валялося сміття.Я вклав велику працю і кошти щоб зробити в своєму будинку затишок.У мене в домі цетральна вода і автономна(колодязь і безбашенка).У мене ванна ,душ,два внутрішніх туалети.Я по дворі і в город можу в тапочках ходити,це все результат праці рук двох поколінь,батьків і моїх.Коли я печу шашлики на природі.я сміття везу додому і складаю в мішки,які машина два рази в тиждень вивозить.І так майже всюди,не тільки в мене.Чи є інакше? Є але на село з 7-8 тисяч дворогосподарств,десь 50-60 бідніших будинків і десь 20-30 бомжатників.Але повірте в них рідко живуть місцеві-в основному приїжджі.
А теперь про РАГУЛИЗМ,не надо мне сказки рассказывать-что мусор весь от жителей городов.Просто поедите в любое самое далекое село и в радиусе до 3км ближайший лес будет завален мусором-это я вам с полной ответственностью заявляю!
NikolayLW поза форумом  
Старий 30.07.2010, 20:11   #910
Nevermind
Пані Веселість

Місто: Київ
Дописів: 813
Надіслати повідомлення для Nevermind на Skype
Цитата:
То-то і воно. Якщо ви нетрадиційної орієнтації - то вам на іншу гілку (куди подалі)...
Nevermind зараз на форумі  
smeet (01.08.2010), Ворон (31.07.2010)
Старий 30.07.2010, 21:15   #911
Полковник

Цитата:
Допис від Nevermind Переглянути допис
Дальневосточник - гей,
УВАЖАЕМАЯ (ШАНОВНАЯ) Вы за базар отвечаете?

Полковник поза форумом  
Defender (02.08.2010), NikolayLW (30.07.2010), VasMT (31.07.2010), Дальневосточник (30.07.2010), Чернобылец (31.07.2010)
Старий 30.07.2010, 21:23   #912
NikolayLW
миється в бані

Цитата:
Дружище,ну что вы хотите от бабы базарной?
С каких это пор такие за базар то отвечали,да и какая она после этого уважаемая?
Она только в инете языком что помелом метет-не думая ни о чем,а в жизни за такие слова по хлебальнику получила бы, что ноги только дергались бы,не смотря что баба-с женщиной как то не сопоставимо!
NikolayLW поза форумом  
Defender (02.08.2010), Дальневосточник (30.07.2010), Полковник (30.07.2010), Чернобылец (31.07.2010)
Старий 30.07.2010, 21:28   #913
Полковник

Цитата:
что вы хотите от бабы базарной?
Ничего не хочу.
Знаю, что есть грань, за которую нельзя переступать.
Эту ДУРУ тоже к хазарам отправляю.

Полковник поза форумом  
Honda (03.08.2010), smeet (01.08.2010), Svjato (31.07.2010)
Старий 30.07.2010, 21:28   #914
Дальневосточник
Русскомовний

Місто: Луганськ
Дописів: 3,524
Дамы и господа! Я тут узнаю - на 6 десятке лет - о себе интересные "подробности"...Особенно занятно, что пишут эти подробности люди моложе моих детей... Что Вам сказать? Я - помимо того, что сисадмин - еще и в некотором роде - музыкант - клавишник... Отыграл на танцах и свадьбах больше 20 лет. Для меня один из наибольших авторитетов в моей сфере - Реджинальд Дуайт (aka Элтон Джон). И поверьте - предположения о моих сексуальных предпочтениях вызывают у меня усмешку...
И, переглянувшись, Васька, Колька и Нюрка рассмеялись над добрым толстым Исайкой весело и снисходительно, как взрослые люди смеются над ребенком.
А.Гайдар
P.S. Предлагаю закрыть эту тему - чтобы обойтись без "бани", тем более инициатор пан свято отключился.

- Если вы такие умные, то чего же вы такие бедные? — спросил апостолов Иуда, пряча за пазуху 30 сребренников.
(с) Андрей Кнышев
Дальневосточник поза форумом  
Defender (02.08.2010), Nevermind (30.07.2010), VasMT (31.07.2010), Полковник (30.07.2010)
Старий 30.07.2010, 21:31   #915
NikolayLW
миється в бані

Цитата:
Ничего не хочу.
Знаю, что есть грань, за которую нельзя переступать.
Тут РАГУЛЕЙ и БЫДЛО обсуждали.
Не кажется ли вам что эта особа очень претендует на это почетное звание-РАГУЛИХА и БЫДЛО,ибо после таких заявления по другому то и подумать нельзя!
NikolayLW поза форумом  
premium (31.07.2010), smeet (01.08.2010)
Старий 31.07.2010, 08:08   #916
Ворон

Місто: Осака
Дописів: 1,858
Прохання до адміністрації зачинити тему або перенести останні дописи в тему "москалі"
Ворон поза форумом  
premium (31.07.2010), Svjato (31.07.2010)
Старий 31.07.2010, 09:09   #917
Svjato
Поліцай!...

Дописів: 2,916
Цитата:
(Складіть собі голубу карту Росії краще)

Людина повинна думати
Svjato поза форумом  
Honda (03.08.2010), Nevermind (31.07.2010), smeet (01.08.2010)
Старий 31.07.2010, 11:50   #918
Полковник

Нет. Я не из этой компании.

Полковник поза форумом  
Svjato (31.07.2010)
Старий 31.07.2010, 12:12   #919
NikolayLW
миється в бані

Цитата:
Допис від Nevermind Переглянути допис
Ну і що, що Дальневосточник - гей,
Цитата:
Не ДУРАК ви наш.
Больше всех паны свидомые кричали,что на этом форуме есть повага и культура!
А теперь наблюдаем кто проявляет повагу и культуру!!!
Это не жалоба к администрации-я вообще НЕ призываю к бану,тем более не за что,а обращаю внимание-на РАГУЛИЗМ!
NikolayLW поза форумом  
Старий 31.07.2010, 14:54   #920
premium

Місто: Тернопіль
Дописів: 1,255
Цитата:
Допис від Ворон Переглянути допис
Прохання до адміністрації зачинити тему або перенести останні дописи в тему "москалі"
заявку подано: http://forum.lvivport.com/showthread...412#post680412
premium поза форумом  
Зачинена тема

Опублікувати посилання на цю тему в соціальних мережах

Теги
укр. мова в централ. укр.

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB code is Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:43.

www.webmoney.ru Львівський форум