![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
адміністратор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нововведення для завсідників нашої віртуальної кав"ярні. Відтепер можна придбати VIP-доступ до форуму. При цьому Ви отримуєте такі переваги:
1. Відсутність рекламних блоків на форумі 2. Доступ у прихований VIP-розділ 3. Збільшена скринька ПП (1000 повідомлень) 4. Можливість причепити собі більший аватар (120х120 пікселів, вагою 25 Кб). 5. Можливість причепити анімований аватар 6. У 5 разів більше місця для Ваших фотографій (500 зображень), при цьому дозволений розмір фотографій дещо збільшено 7. Можливість додати зображення у підпис (лінієчку) розміром до 600х100 пікселів, в тому числі й анімоване. 8. Можливість заходити на форум "невидимим" (у списку користувачів, які зараз знаходяться на форумі, Вашого ніку не буде) 9. Ви отримуєте моральне задоволення від того, що підтримуєте улюблений сайт матеріально ![]() Окрім того адміністрація не спить ночами, а постійно вигадує і впроваджує нові приємні "фішки" для важливих персон і завжди готова розглянути їхні пропозиції щодо цього. Підписка на віп-акаунт коштує. 1 місяць - $1 1 рік - $9 2 роки $16 При оплаті підписки на рік або два, користувач отримує в подарунок модне фірмове горнятко ЛФ ![]() Як стати VIP? Найпростіше зробити це, якщо Ви маєте можливість здійснити оплату у одній із електронних платіжних систем. Оплатити можна практично у всіх більш-менш поширених системах (WebMoney, PayPal, E-Gold, RuPay, Яндекс-деньги та інші). Зайдіть у свою Панель керування і внизу у лівій колонці знайдіть посилання Комерційна підписка Виберіть термін підписки і натисніть кнопку "Замовити". Далі, якщо Ви оплачуєте через PayPal, то натисніть кнопку "ОПЛАТИТИ ЧЕРЕЗ PayPal" , а якщо це якась інша платіжна система, то натисніть кнопку "ОПЛАТИТИ ЧЕРЕЗ ROBOXchange" і перейдете безпосередньо до процедури оплати. Якщо Ви ще не маєте електронного рахунку, рекомендуємо завести його. Ми все-таки живемо у 21 столітті і це насправді дуже просто і зручно. Якщо Ви мешкаєте на території екс-СССР, то заведіть собі WebMoney, якщо в Європі, Америці чи Австралії - рекомендуємо PayPal. Коли ж Ви з якихось причин не можете чи не хочете завести собі електронний гаманець, то зможете оплатити vip-підписку із допомогою терміналів iBox. Це апарати для оплати і поповнення готівкою електронних, мобільних рахунків, оплати інших електронних товарів тощо. Розташовані ці апарати в супермаркетах, на заправках і в інших місцях по цілій Україні. Вам потрібно знайти один із таких красивих апаратів із сенсорним дисплеєм, натиснути на екрані кнопку WebMoney ![]() тоді покласти в апарат 80 гривень (при оплаті за рік) і ввести номер гривневого гаманця 259964630101 , на який ці гроші будуть покладені. Ще треба буде вказати, що Ви поповнюєте ВЛАСНИЙ гаманець (якщо апарат про це спитає). Увага! Апарати приймають тільки гривні!!! Після цього приходите на форум і пишете в приват адміністратору , що Ви в такий-то день, в такій-то годині переказали таку-то суму (ці дані є на чеку, який Вам видав апарат). Адміністратор перевірить рахунок і після надходження оплати, відповідно до суми визначить термін VIP-підписки для Вас. Якщо цей спосіб оплати Вам не підходить, напишіть в приват адміністратору , він щось придумає. Увага! Те, що Ви потрапили у віп-групу, не означає, що правила форуму для Вас не діють. За порушення правил Ви можете бути покарані так само як усі користувачі, а у випадку бану, оплата поверненню не підлягає. |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
JustME (08.08.2009), NIK (07.05.2009), Багіра (10.04.2009), Бійцівська Рибка (09.04.2009), Іспанка (10.04.2009), НАТКА З РОГАТКИ (10.04.2009) |
| Рекламка | |
| Реклама на форумі | |
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() |
О той пункт:
треба ставити на 1 позицію. |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Chortenia (09.04.2009), Fran4eska (14.04.2009), Liliyah Romanova (09.04.2009), Varvar (09.04.2009), Бійцівська Рибка (09.04.2009), Ворон (10.04.2009), Іспанка (10.04.2009), НАТКА З РОГАТКИ (17.04.2009) |
|
|
#3 |
|
амазонка
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А які теми (хоча б приблизно) там обговорюються? Не хочеться купувати кота в мішку.
Всі - не буває ніде й ніколи © levandivka
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Boris_Kiev (20.04.2009) |
|
|
#4 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 25.11.2006
Місто: Москва
Дописів: 10,707
|
Эхха, жалко.
А то бы я вступил...... Цитата:
Хоть переплатитесь!
День Перемоги - це свято!!!!!
"Наша дивізія, нам і розбиратися." - Пан Pedro. Востаннє редагував levandivka: 10.04.2009 о 05:35. |
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
-Erebus- (17.05.2010), Boris_Kiev (15.04.2009), fuxx (09.04.2009), Liliyah Romanova (09.04.2009), Mavpysuk (09.04.2009), nirvanka (15.04.2009), Багіра (10.04.2009), Іспанка (10.04.2009), Мих (20.04.2009), рівнянин (20.04.2009) |
|
|
#5 |
|
амазонка
А я вже повнолітня!
![]() Ви так впевнені, що не минете бані?
Всі - не буває ніде й ніколи © levandivka
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#6 | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 22.11.2006
Місто: Оттава
Дописів: 15,436
|
Цитата:
http://www.mama-tato.com.ua/metric/m6094.gif
у нашому житті так багато смішного, що хочеться плакати
(Борис Крутієр) |
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#7 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
sem41 (16.04.2009) |
|
|
#8 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 22.11.2006
Місто: Оттава
Дописів: 15,436
|
http://www.mama-tato.com.ua/metric/m6094.gif
у нашому житті так багато смішного, що хочеться плакати
(Борис Крутієр) |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 21.08.2008
Місто: Львів
Дописів: 2,530
|
о, я вже давно таке хочу... ну не віп, а щоб хоч якийсь розділ був закритий від гостей.. і щоб аватар дригався-анімував і горня таке хочу.. і інші горнята хочу, як будуть...(ну шо?! я студентка, мені горнята лишніми не будуть
)хіба лишається поламати голову з тими рахунками
Единственный праздник, который всегда с нами, это бал-маскарад человеческого лицемерия...
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#10 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
![]() АОТ: можна рекомендувати адмiнiстрацiї приймати платежi на приватбанкiвську картку. З практики сплати за монетки бачу, що то дуже популярний та зручний вид переказiв. |
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#11 |
|
адміністратор
Полковнику, не бійтеся, ми Вам віп-баню облаштувати можемо
![]() Які захочете |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Boris_Kiev (20.04.2009), levandivka (10.04.2009), Liliyah Romanova (11.04.2009), nirvanka (15.04.2009), sem41 (16.04.2009), Іспанка (10.04.2009) |
|
|
#12 |
|
Super Moderator
Музичну! Щоб гімн СРСР цілу добу грав! (мо' заграє)
Якщо можеш не писати - краще не пиши. (с)
Кіко того життя..? :) |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#13 |
|
Маленьке файне вредне
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мартіні, щось я не можу розібратися з тією підпискою
![]() Натиснула замовити, натиснула період, натиснула на вебмані, а воно мені - "здраствуйте, папа" - проблема при загрузк страницы і щось там про сертифікати. А я ж в тому ні в зуб ногою.Що робити?
Все это похоже на отраженье
Не нами придуманных наших идей. (Чайф) |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#14 |
|
адміністратор
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#15 |
|
Super Moderator
Є декілька варіантів.
1. Попросити допомоги того, хто в зуб ногою потрафить. 2. Прийняти сертифікати і довіряти їм.
Якщо можеш не писати - краще не пиши. (с)
Кіко того життя..? :) |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#16 |
|
адміністратор
А , точно, пункт 2 Вам допоможе
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Оплата за час бану, чи тоді і пропаде те, що внеслось за рік!?
![]() На перед питаю...
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#18 |
|
адміністратор
Оплата поверненню не підлягає взагалі.
А Ви в баню вже зібралися?
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Liliyah Romanova (21.04.2009) |
|
|
#19 |
а у випадку:
- полетіла база даних ЛФ? - трактор кабель рвонув.... бабло пропадає? то властивості оплати... вона майже ніколи не повертається....
23 Залиши на Господа твою турботу, і він тебе підтримає: повіки не допустить, щоб справедливий захитався.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
NIK (07.05.2009) |
|
|
#20 |
|
адміністратор
зараз вірогідність таких речей значно нижча, ніж ще пів-року тому, оскільки теперішній хостинг у декілька разів дорожчий ніж тодішній
але теоретично від "трактора" не застрахований жодний сайт в мережі інтернет.Загалом вірогідність того, що пропаде база практично нульова, хіба що одночасно пропадемо і база, і я... Тоді тєжко купив машину, напився, розбив... хто поверне гроші? Зате на пам"ять бонус-горнятко залишиться
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
![]() |
| Опублікувати посилання на цю тему в соціальних мережах |
| Теги |
| vip |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|