Василь Ломаченко опублікував відео в своєму інстаграмі із російським спецназом. Вася за шість років не все зрозумів. Таких Вась хіба що поїздка в донецькому ліфті поправить.
Сергій ДЕРЕВ'ЯНЧЕНКО: «Бій з Чарло відбудеться» Український боксер може провести поєдинок з Джермеллом Чарло Український боксер Сергій Дерев'янченко заявив, що одного разу його бій з Джермеллом Чарло відбудеться: «Я думаю, в свій час цей бій відбудеться. Ми обоє працюємо з одним промоутером (Елом Хеймоном) і це робить підписання можливого контракту легшим. Набагато простіше підписати контракт і вести переговори, коли ваші інтереси представляє одна людина, ніж спілкуватися з іншими промоутерами. Так що я думаю, що свого часу цей бій відбудеться. Я знаю Чарло як хорошого боксера. Він дуже сильний і молодий. Я вважаю, що наш бій буде прекрасний. Можливо, у нього немає великого досвіду в аматорському боксі, як у Джейкобса чи Головкіна, але у нього достатньо досвіду в професіоналах, щоб стверджувати, що він на їхньому рівні». Раніше повідомлялося про те, що Дерев'янченко може провести бій з Саулем Альваресом. Сергій ДЕРЕВ'ЯНЧЕНКО: «Бій з Чарло відбудеться»
Львівець @Мих -уїл, так то ж нормально: якщо вже кимось бути - то справжнім, нє? А Ви смикаєтеся, як тота на тотому