
Для цього рецепта вам не потрібні ваги.
Бісквіт виходить вологим і смачним / фото ua.depositphotos.com
Йогуртові бісквіти завжди виходять вологим, ніжними і дуже смачними. Відомий французький шеф-кухар Манон Лагрів поділилася рецептом “найпростішого і найшвидшого” французького йогуртового пирога, який вона коли-небудь готувала. Легкий бісквіт чудово поєднується з фруктами, і ви можете приготувати безліч варіантів, просто змінюючи добавки.
Як пише Express, на приготування пирога йде всього 45 хвилин і вам не знадобляться ваги – Манон для відмірювання однакової кількості інгредієнтів використовує порожню баночку з-під йогурту (125 мл).
Інгредієнти:
Відео дня
- 1 баночка грецького йогурту (125 г)
- Дві баночки білого цукру (250 г)
- Три яйця
- Одна баночка оливкової олії
- Три баночки звичайного борошна
- Одна чайна ложка розпушувача
- Щіпка солі
- Одна чайна ложка ванільного екстракту
- Свіжа малина або чорниця
Спосіб приготування
Посипте цукровою глазур’ю і найшвидший французький йогуртовий бісквіт готовий – можна насолоджуватися шматочком із чашкою чаю.
А якщо вам більше до вподоби несолодка випічка, то спробуйте легкий рецепт пирога зі шпинатом і фетою від Джеймі Олівера.